Υλικά:
- 120 γρ. νιφάδες βρώμης
- 100 γρ. αλεύρι ντίνκελ ολικής
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1/2 κ.γλ. σόδα μαγειρική
- 1/2 κ.γλ. baking powder
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αυγό
- 2 κ.γλ. μέλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την βρώμη, το αλεύρι, το ινδοκάρυδο, τη σόδα και το baking powder.
Σε ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε καλάμε το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη καρύδας.
Αφού γίνει μια κρέμα ρίχνουμε το αυγό και το μέλι και ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
Ρίχνουμε το μείγμα με τα στερεά κι ενσωματώνουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Βγάλτε από το ψυγείο και χωρίστε μπαλάκια των 25γρ.

Τοποθετήστε τα μπαλάκια σε ταψί με λαδόκολλα και με ελαφρώς βρεγμένα χέρια πατήστε τα μπισκότα να απλώσουν και δώστε τους σχήμα.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στον αέρα για 7-8 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα κι αφού κρυώσουν κλείστε σε αεροστεγές κουτί.

Καλή απόλαυση!!!