Υλικά:
- 600γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/4 ματσάκι άνιθο
- 60γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γλ. αλάτι μεσολογγίου
- 1 κ.σ.ξύδι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη το αγγούρι, ρίχνουμε λίγο αλατάκι και το αφηνουμε για 5 λεπτά να βγάλει τα ζουμιά του.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και πατάμε με την πρέσα σκόρδου το σκόρδο.
Στραγγίζουμε καλά το αγγούρι και προσθέτουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε.
Ανάλογα με τα γούστα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο αλάτι ή σκόρδο.
Καλή απόλαυση!!!
