Ύλικά :
- 3 μεγάλα πατζάρια βρασμένα
- 2 πατάτες
- 2 καρότα
- 1 κούπα βρασμένο αρακά
- 1 κρεμμύδι
- 10 αγγουράκια τουρσί
- 1/2 κούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
- αλάτι
Εκτέλεση :
Κόβουμε σε μικρά καρέ περίπου 1 εκατοστού τις πατάτες και τα καρότα.
Βράζουμε σε ελαφρώς αλατισμένο νερό τις πατάτες, τα καρότα και τον αρακά τόσο όσο να μη λιώσουν αλλά να κρατάνε το σχήμα τους.
Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο τα βρασμένα πατζάρια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα αγγουράκια τουρσί.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, περιχύνουμε με τα λάδια κι αλατίζουμε κατά βούληση.
Η σαλάτα διατηρείται στο ψυγείο 3 με 4 μέρες.
Καλή απόλαυση!!
