Υλικά:
- 1 κούπα πλιγούρι
- 1 αγγούρι
- 2 ντομάτες
- 1/2 ματσάκι μαιντανό
- 20 φύλλα δυόσμου
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 κλωναράκια φρέσκο κρεμμύδι
- χυμό απο 1 λεμόνι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σκεπάζουμε το πλιγούρι με καυτό νερό και το αφήνουμε περίπου 15 λεπτά μέχρι να ρουφήξει το νερό.
Αφαιρούμε τα σπόρια απο τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε μικρά καρέ.
Ψιλικόβουμε τον μαιντανό, τον δυόσμο και το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τα κομμένα λαχανικά και το πλιγούρι.
Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το μπαλσάμικο.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο κατα βούληση.
Καλή απόλαυση!!!
