Υλικά:
- 250γρ. αλεύρι ντίνκελ ολικής
- 125γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
- 100ml γάλα κατσικίσιο
- 100γρ. ζάχαρη καρύδας
- 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 10γρ. baking powder
- 5γρ. σόδα φαγητού χωρίς αλλουμίνιο
- 1κ.γλ. βανίλια
- ½κ.γλ. κανέλα
- 30 γρ. κακάο

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder, τη σόδα, την κανέλα και το κακάο.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη καρύδας.
Μόλις γίνει μια κρέμα προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα για ένα λεπτό ακόμα.
Προσθέτουμε εναλλάξ το μείγμα του αλευριού και το γάλα κι ανακατευούμε μέχρι να ενσωματωθούν και να γίνουν ένας χυλός.
Τοποθετούμε χαρτάκια στο ταψί για cupcakes και γεμίζουμε μέχρι τα 2/3.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C με αέρα, στη μεσαία σχάρα για 20 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό το ξυλάκι δοκιμής.
Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα κι αν μείνουν τα αποθηκεύουμε σε θήκη για κεικ!!
Καλή απόλαυση!!