Υλικά:
- 100γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 150γρ. λιναρόσπορο κοπανισμένο
- 50γρ. κολοκυθόσπορους
- 50γρ. σπόρους κάναβης
- 100γρ. ηλιόσπορους
- 100γρ. σουσάμι
- 1 κ.σ. ψύλλιο τριμμένο
- 100γρ. ελιές καλαμών σε ροδέλες
- ½ αλάτι Μεσολογγίου
- 1κ.γλ. ρίγανη
- 350μλ ζεστό νερό
- 50ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το νερό και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστείτε για 15 με 20 λεπτά, ώστε να απορροφηθούν τα υγρά.
Με υγρό κουτάλι απλώνουμε το μείγμα καλά σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
Με τροχό πίτσας κόβουμε το επιθυμητό μέγεθος των κράκερ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, για 1 ώρα στη μεσαία σχάρα.
Όταν κρυώσουν το σπάτε σε κομμάτια κι αποθηκεύετε σε βάζο καλά κλεισμένο.
Καλή απόλαυση!!
